Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ääni työttömälle – mielenilmaus

Mitä, missä, milloin?

Senaatintorilla Helsingissä, järjestetään perjantaina 2.2.2018 klo 11 alkaen poliittinen mielenilmaus aktiivimallia vastaan. Ajantasaiset ja tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät tapahtumasivulta Facebookissa tai pääjärjestäjän tapahtumasivulta.

Talentialaisten kokoontumispaikka

Talentia järjestää tapahtumapaikalle rekvisiittaa (kylttejä, pipoja) sekä välipalapatukoita. Voit noutaa omasi talentian pakettiautolta ja liittyä muiden talentialaisten joukkoon. Talentian auto löytyy klo 10 alkaen Senaatintorilta Hallituskadulta, kirkon edestä, jossa on myös kaikkien muiden liiittojen pisteet. Tunnistat paikan Talentian oransseista viireistä. Lisätietoja saat tapahtuman aikana numeroista: 044 058 2369, Anu Hämäläinen  ja 040 766 7679, Heidi Schrooten.

Tapahtuma vain Helsingissä – ei alueilla

Talentian järjestöpäätös, joka suojaa työsuhteisia jäseniä henkilökohtaisilta seuraamuksilta, on voimassa vain Helsingin Senaatintorin 2.2.2018 tapahtumaan osallistuttaessa. Talentialaiset eivät voi osallistua työajallaan muihin, paikallisiin mielenilmauksiin. Mikäli et pääse Senaatintorille, voit osoittaa tukesi allekirjoittamalla aktiivimallin kumoamista vaativan kansalaisaloitteen ja osallistumalla aiheesta käytävään keskusteluun muun muassa sosiaalisessa mediassa.

Kuinka pääsen tapahtumapaikalle?

Talentia ei järjestä tapahtumapaikalle omaa kuljetusta. Tapahtuman Facebook-sivulla voit ilmoittautua maakunnista järjestettäviin palkansaajille yhteisiin ja kaikille avoimiin ja maksuttomiin bussikuljetuksiin tapahtumapaikalle. Paikat täyttyvät pian ja osassa ilmoittautuminen sulkeutuu jo 29.1., joten varaa paikkasi kuljetukseen nopeasti. Voit tulla paikalle myös omatoimisesti, mutta teet sen omalla kustannuksella. Varaudu häiriöihin julkisessa liikenteessä.

Lue lisää

 

Aika:

02.02.2018 klo 11:00 - 13:00
Tickets are not available as this tapahtuma has passed.
Jaa sivu