Kaunis elämä, kaunis ihminen ja kaunis maailma – luento 30.9.2023

Sosiaalialan sosionomit ja ohjaajat ry sekä Talentia Varsinais-Suomi järjestävät jäsenilleen yhdessä mielenkiintoisen ja ajatuksia herättävän Esko Valtaojan luennon. Luento pidetään lauantaina 30.9.2023 Turussa ja lähetetään suorana livestreaminä jolloin SOLAn jäsen voi seurata luentoa missä tahansa omalta tietokoneeltaan!

Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2023 SOLA ry:n nettisivuilla ja päättyy 29.9.2023. Luennon seuraaminen on jäsenille maksutonta. Linkki luentoon lähetetään sähköpostitse ilmoittautuneille 25.9.2023.

”Työ tulee aina vain raskaammaksi, elämä on pelkkää olemassaolon taistelua, ihminen on ihmiselle susi, kaikki menee aina vain huonompaan päin ja niin edelleen ja edelleen. Mutta ovatko asiat todella niin huonosti? Olemme syntymästämme saakka tummia maammon marjoja, jotka näkevät kauhut kaikkialla, ja jotka näkevät ja muistavat pahan paljon paremmin kuin hyvän. Miltä näyttää elämä, ihminen ja maailma, jos yritämme hieman nostaa mustia laseja silmiltämme?”

Turun yliopiston avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja, omalla erikoisalalla kansainvälisesti sangen tunnettu tutkija, ja kaikkiaan viidentoista suurelle yleisölle tarkoitetun kirjan kirjoittaja. Kirjoitustöitä on palkittu suunnileen kaikilla mahdollisilla suomalaisilla tietokirjapalkinnoilla, Tieto-Finlandiasta kahteen Vuoden Kristillinen Kirja -palkintoon ja Vapaa-ajattelijoiden Väinö Voipio -palkintoon ”uskontoon perustumattoman maailmankatsomuksen edistämisestä”.

Avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja
Avaruustähtitieteen emeritusprofessori Esko Valtaoja