Talentian työnohjaajarekisteri (HUOM! Työnohaajarekisteri poistuu käytöstä 31.8.2020 vähäisten työnohjaajakyselyiden vuoksi)

Työnohjaajarekisteri

POISTUU KÄYTÖSTÄ 31.8.2020

Talentia ylläpitää työnohjaajarekisteriä ja välittää työnohjaajien yhteystietoja. Rekisteriin on kerätty alueittain Talentian vaatimukset täyttävien järjestöön jäsenkelpoisten sosiaalialan tutkinnon suorittaneiden työnohjaajien nimet, yhteystiedot, työnimikkeet ja erikoistumisalueet. Voit tilata luettelon omalla alueellasi toimivista sosiaalialan koulutuksen suorittaneista työnohjaajista alla olevista numeroista.

Rekisteriin voi hakeutua työnohjaajakoulutuksen suorittanut henkilö, joka täyttää Talentian määrittämät kriteerit. Työnohjaajarekisteriin haetaan täyttämällä lomake, jonka voi tilata Talentian toimistolta numerosta 09- 3158 6004 tai tulostaa ohesta. Liitä hakemukseen kopio todistuksesta, jonka olet saanut työnohjaajakoulutuksestasi.

>> Lue lisää Sosiaalialan työohjaajarekisterin kelpoisuuskriteereistä

Tulosta HAKEMUSLOMAKE SOSIAALIALAN TYÖNOHJAAJAREKISTERIIN

Työnohjauksen määritelmä

Suomen työnohjaajat ry määrittää työnohjauksen seuraavasti:

”Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työrooliin liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden yhdessä tulkitsemista ja jäsentämistä. Työnohjauksen keskeinen väline on vuorovaikutusprosessi. Siinä voimavarat vapautuvat ratkaisujen löytämiseen ja toteuttamiseen.”

Työnohjaus vaikuttaa mm. perustehtävän laatuun, työntekijän ammatilliseen kehittymiseen ja työssä jaksamiseen sekä työyhteisön ilmapiiriin.

Lisätietoja työnohjaajarekisteri-palvelusta antavat:

Tuula Kylli
tuula.kylli@talentia.fi
puh. 09 3158 6004

Mikko Suomalainen
mikko.suomalainen@talentia.fi
puh. 09-3158 6031

Jaa sivu