Talentian puheenjohtajavaalit 2020

Vaikka maailma muuttuu, on olemassa arvoja, jotka pysyvät. Jäsenten etu, sosiaalialan osaaminen ja eettiset periaatteet ovat Talentian toiminnan perusta.

Haemme nyt joukkoomme uutta, vahvaa johtajaa luotsaamaan kasvaa järjestöämme. Oletko sinä etsimämme henkilö ja Talentian seuraava

PUHEENJOHTAJA

Haluatko edistää ja puolustaa sosiaalialan korkeakoulutettujen asemaa yhteiskunnassa, työelämässä ja koulutuksessa? Tunnetko sosiaalialan ammattihenkilöiden tarpeet, osaat ennakoida niiden kehittymistä ja toimia yhteistyössä jäsenten ja yhteistyökumppaneiden kanssa? Puolustatko ihmisoikeuksia, yhdenvertaisuutta ja oikeudenmukaisuutta ottaen huomioon kestävän kehityksen periaatteet?

Jos vastasit kyllä ja olet Talentian varsinainen jäsen, saatat olla etsimämme henkilö.

Talentian puheenjohtaja vastaa

  • järjestön strategiasta
  • työmarkkinapolitiikasta
  • neuvottelutoiminnasta
  • kansainvälisestä toiminnasta
  • järjestötason sidosryhmäsuhteista
  • yhteiskuntapolitiikasta ja
  • järjestön toimintojen operatiivisesta johtamisesta sekä
  • toimeenpanee johtajiston ja hallituksen päätökset ja
  • johtaa Talentian toimistoa

Hae puheenjohtajaksi sähköisellä lomakkeella 15.5.2020 mennessä. Näin sinulla on mahdollisuus olla mukana vaalitilaisuuksissa, vaalipaneeleissa ja Talentian puheenjohtajavaalitiedotuksessa. Hakemukseen voi liittää myös esim. Talentian jäsenyhdistyksen puoltavan esityksen.

Linkki sähköiseen hakukaavakkeeseen: KLIKKAA TÄSTÄ

Puheenjohtajavalintaa valmisteleva liittovaltuuston nimeämä vaalivaliokunta pyrkii tekemään yksimielisen esityksen valittavasta henkilöstä liittovaltuuston kokoukselle marraskuussa 2020. Myös valtuutetut voivat tehdä esityksiä puheenjohtajaksi kyseisessä kokouksessa ja he myös tekevät lopullisen päätöksen valinnasta. Puheenjohtajan kausi on neljä vuotta. Haastattelut tehdään 1.6.2020 Helsingissä.

Lisätietoja vaalivaliokunnan puheenjohtaja Mia Nyyssönen puh. 044 3545625, mia.nyyssonen@talentia.fi

Talentia on vuonna 1949 perustettu, yli 26 000 korkeasti koulutetun sosiaalialan ammattilaisen valinta. Talentia kuuluu keskusjärjestö Akavaan ja Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOon.

Tietosuojaseloste puheenjohtajavaalit

Jaa sivu