Verkkoluennoilla mielenrauhaa ja stressinhallinnan keinoja

Haluaisitko mielenrauhaa ja keinoja stressin hallintaan? Talentia Lappi ry ja SOLA ry tarjoavat yhteistyössä jäsenilleen kaksi maksutonta mindfulness-verkkoluentoa. Tapahtuman toteuttaa Ikivalkea Oy.

Luentojen punaisena lankana on mindfulness eli tietoisuustaidot. Illan aihealueeseen syvennytään tietoisuustaitojen näkökulmasta. Luento alkaa lyhyellä läsnäoloharjoituksella, jonka jälkeen syvennytään aihealueen teoriaosuuteen. Luennon päätteeksi tehdään vielä läsnäoloharjoitus ajan sallimissa rajoissa. Luennolla kannustetaan keskusteluun ja kysymyksiin. Luennot järjestetään Teams-sovelluksen etäyhteydellä kahtena arki-iltana ja ne ovat katsottavissa tämän jälkeen nauhoitteena 15.1.2021 saakka. 

Webinaarien sisällöt ovat seuraavat:

Tietoisuustaidot ja ihmissuhteet 3.12 klo 18:00-19:30
Luennon sisältö vastaa kysymyksiin: Mitä ovat emotionaaliset triggerit? Millaista on tietoinen kohtaaminen ja vuorovaikutus? Luennolla pohditaan myös, kuinka kohtelet itseäsi ja muita.

Stressi ja tietoisuustaidot 15.12. klo 18:00-19:30
Luennon sisältö vastaa kysymyksiin: Mitä on stressi? Kuinka tunnistat oman stressireaktion ja vaikutat siihen tietoisesti? Kuinka löydät tavan palautua stressistä tai stressaavasta tilanteesta?

SOLAn jäsenet voivat ilmoittautua webinaareihin sähköpostitse toimisto@sola.fi 1.12.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse ohjeet osallistumiseen ja nauhoitteen katsomiseen. Voit halutessasi ilmoittautua molempiin tai vain toiseen webinaariin. Voit liittyä Teamsiin joko tietokoneelle tai älylaitteelle asennetun työpöytäsovelluksen tai Teams-verkkosivuston kautta, jolloin erillistä asennusta ei tarvita. Teams-webinaarin osallistujamaksimi on 250 henkilöä järjestelyjen sujumiseksi, mutta kaikille ilmoittautuneille toimitetaan tallennelinkki, mikäli maksimimäärä täyttyy.

Talentia Lapin jäsenten ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Kansikuva: Pixabay.com