Hei,

syksyinen tervehdys kaikille sosiaalitoimen sosiaalityöntekijät ry:n jäsenille. Koronapandemia on edelleen vaikuttanut toimintaamme ja aiheuttanut sen, että läsnä olevia tapaamisia ei olla voitu järjestää. Onneksi nyt näyttäisi siltä, että pääsemme eroon koronarajoitteista ja voimme alkaa suunnitella tapahtumia, joissa tavata toisiamme.

Kutsunkin teitä huomioimaan syyskokouksemme, joka on 27.11. Tässä vaiheessa teams on ensisijainen kokousmuoto, mutta toivon, että saisimme järjestettyä syyskokoukselle live- mahdollisuuden Tampereelle. Kaikkia, joita hallitustyöskentely kiinnostaa, odotamme, että olette syyskokouksessa innolla mukana ja valmiina sosiaalitoimen sosiaalityöntekijöiden toimintaan. Uusia ja innokkaita hallituslaisia kaivataan.

Keväällä kerroin, että teimme lausunnon Sosiaali- ja terveysministeriöön toimeentulotukeen liittyen. Iloksemme saimme ministeriöstä erityisesti yhdistyksellemme kohdistetun uuden lisäpyynnön lausuntoon liittyen. Kannanottomme on sivuillamme, käykääpä lukemassa.

20.10.2021

Syysterkuin

Päivi Jokinen, hallituksen puheenjohtaja