Tärkeä tiedote Talentia Pohjois-Karjala ry:n tapahtumista

Tärkeä tiedote Talentia Pohjois-Karjala ry:n tapahtumista

Talentia Pohjois-Karjala ry:n kevätkaudella olisi jäljellä enää kolme tapahtumaa, 17.3.2020 sosiaalityön päivän System Crasher elokuvanäytös Elokuvateatteri Tapiossa ja vuosikokous Sokos Hotel Kimmelissä 22.3.2020, sekä Maaret Kallion Voimana Toivo -luento 21.4.2020. Maaret Kallio on ilmoittanut siirtävänsä kiertuettaan. Muiden tapahtumien osalta hallitus on päättänyt, että pidämme elokuvanäytöksen ja vuosikokouksen sovitun mukaisesti, mikäli tapahtumien peruutusta ei tule muilta tahoilta. 

Ilmoitamme mahdollisista peruutuksista heti kun mahdollista, muutoin toivomme, että näemme Teitä tapahtumien merkeissä.

Toivomme, että jokainen kiinnittää erityistä huomiota (käsi)hygieniaan, eikä kukaan saavu paikalle sairaana.

Vallitsevan tilanteen johdosta Talentia Pohjois-Karjala ei järjestä muita tapahtumia kevätkaudelle ja kesän perheretken toteutumisesta tiedotetaan, kun tiedetään että sen järjestäminen on turvallista.

Tilanne huomioiden haluamme antaa mahdollisuuden peruuttaa osallistumisen näihin yllämainittuihin tapahtumiin ilman ”sanktiokuluja”.

Mikäli haluat peruuttaa osallistumisesi sosiaalityönpäivän elokuvanäytökseen tai vuosikokoukseen, laitathan siitä meille sähköpostia osoitteeseen pohjois-karjala@talentia.fi .

Terveisin Talentia Pohjois-Karjala ry:n hallitus