Kokoukset, Yhdistystoiminta

Pirkanmaan Talentian kevätkokous ja eduskuntavaalipaneeli 28.3.2023

Tervetuloa seuraamaan Pirkanmaan Talentia ry:n sääntömääräistä kevätkokousta Tampere-taloon osoitteeseen Yliopistonkatu 55, 33100 Tampere (tila Sonaatti 1) tiistaina 28.3.2023 klo 17-18. Kevätkokouksessa käsitellään muun muassa vuoden 2022 toimintakertomus ja tilinpäätös, sekä täydennetään hallitusta. Pirkanmaan Talentia etsii jo alkaneelle toimintakaudelle AMK-puolen opiskelijavastaavuudesta kiinnostunutta henkilöä. Mikäli olet kiinnostunut hallitustoiminnasta ja haluat lisätietoja ennen kokousta, voit laittaa meille viestiä osoitteeseen pirkanmaa@talentia.fi tai lähestyä meitä somessa! Hallitustoimintaan mukaan lähteminen ei vaadi aiempaa kokemusta alueyhdistystoiminnasta.

Kokoukseen osallistujille on tarjolla kahvi ja pieni makea ennen kokouksen alkua klo 16.30-17, jonka vuoksi toivomme sitovia ilmoittautumisia. Kokoukseen voi osallistua myös etänä Teamsin-välityksellä (linkki lähetetään ilmoittautuneille).

Kokouksen päätyttyä aloitamme samassa tilassa klo 18-20 eduskuntavaalipaneelin, joka striimataan myös Vimeo-alustan kautta etäkatsojille. Eduskuntavaalipaneelin seuraaminen etänä ei vaadi ennakkoilmoittautumista, vaan linkki Vimeo-alustalle lisätään Pirkanmaan Talentian nettisivuille ja sosiaaliseen mediaan noin viikkoa ennen tapahtuman alkua. Eduskuntavaalipaneelista tulee myös tallenne myöhemmin katsottavaksi. Talentian eduskuntavaalitavoitteisiin voit tutustua täällä: https://www.talentia.fi/eduskuntavaalit-2023/

Eduskuntavaalipaneeliin ovat tällä hetkellä ilmoittautuneet seuraavat Pirkanmaan vaalipiirin ehdokkaat: Perttu Jussila (Vihr.), Pia Nordström (Kok.), Sirpa Pursiainen (KD), Teija Hautanen (Vas.) ja Tuula Petäkoski-Hult (SDP). Täydennämme osallistujia ilmoittautumisten mukaan.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tämän linkin kautta.

Pssst! Tampere-talossa paikanpäällä osallistuneiden kesken arvotaan ravintolalahjakortti, joten kannattaa tulla tapaamaan kollegoita ja verkostoitumaan, sekä seuraamaan kokousta ja vaalipaneelia livenä.

Esityslistan pääset näkemään tästä.