Pirkanmaan Talentia ry:n syyskoulutus ja -kokous 11.11.2022

Syyskoulutus 11.11. klo 13-16 Tampere-talossa

PirTan perinteinen syyskoulutus käsittelee tänä vuonna traumatisoituneita asiakkaita ja vakauttavaa yhteistyösuhdetta, kouluttajina toimivat Tiina Santaranta (MSc, Erityistason kriisi- ja traumaterapeutti, parisuhde- ja seksuaaliterapeutti, Emdr- terapeutti ja työnohjaaja) ja Tytti Artkoski (Erityistason psykoterapeutti, YTM). Koulutus järjestetään Tampere-talossa ja paikalle mahtuu 50 ensimmäistä ilmoittautunutta. Tilaisuuteen kuuluu kahvitarjoilu.

Syyskokous 11.11. klo 17 ravintola Mylläreissä

Pirkanmaan Talentia ry:n sääntömääräinen yhdistyksen syyskokous järjestetään päivän koulutusosion jälkeen Tampereella ravintola Mylläreissä (Åkerlundinkatu 4) klo 17 alkaen. Kokouksen jälkeen PirTa tarjoaa paikan päällä olijoille illallisen.

Yhdistyksen kokouksessa käydään läpi seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio, sekä tietenkin täydennetään hallitusta. Puheenjohtajisto valitaan vuodeksi kerrallaan, muut hallitustoimijat valitaan lähtökohtaisesti kahdeksi vuodeksi ja vuosittain puolet hallituksesta on siis erovuorossa. Hallitukseen voi hakea kuka tahansa PirTan jäsen, ja toivommekin saavamme jälleen uusia naamoja hallitukseen! Voit ilmoittaa alustavasta kiinnostuksestasi hallitustoimintaan ryhtymiselle esimerkiksi sähköpostitse pirkanmaa@talentia.fi .

Syyskokouksen esityslistan löydät täältä.