Kevään tapahtumat peruttu tai siirretty

Kevään tapahtumat peruttu tai siirretty

Hyvä Pirkanmaan Talentia ry:n jäsen,

Kevään tapahtumat on peruttu tai siirretty kevään osalta.

Valitettavasti koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi Pirkanmaan Talentia ry:n kevään tapahtumat perutaan tai siirretään myöhempään ajankohtaan. Toimimme tässä Talentialta saamamme suosituksen mukaan.

Lähiaikoina tämä koskee erityisesti teatteriesitystä 1.4.2020 (TTT perunut kaikki kevään näytökset) ja kevätkokousta Niagarassa 27.3.2020, sekä keväälle suunniteltuja edunvalvonta- ja liikuntatapahtumia.
Vaikka kevätkokous on sääntömääräinen, Talentian varautumisohjeet suosittavat siirtämään kokousta pahimman epidemia-ajan ylitse. Todennäköisesti kevätkokous tullaan pitämään elokuun 2020 lopussa.

Mietimme jokaisen jo ilmoittautumista tai maksamista vaatineiden tapahtumien osalta parasta tapaa järjestellä peruuntumisen tai siirtymisen aiheuttamat toimenpiteet. Seuratkaa sähköpostianne ohjeiden saamiseksi.

Tilanne on valitettava, mutta terveyden ja hyvinvoinnin turvaaminen on meidänkin toiminnassamme ensisijaista. Mahdollisissa kysymyksissä voitte olla yhteydessä hallituksen sähköpostiin, pirkanmaa@talentia.fi

Pirkanmaan Talentia ry:n hallituksen puolesta,
puheenjohtaja Ida Kilpeläinen ja varapuheenjohtaja Lotta Reito