Taianomaista kevättä!

Kevätkokous ja taikashow!

Talentia Päijät-Hämeen kevätvuosikokous pidetään etäyhteyksillä Teamsin kautta keskiviikkona 31.03.2021 klo 18:00. Kevätkokouksessa hyväksytään vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös. Virallisen kokousosion jälkeen alueemme uusi sopimusasiantuntija Tiia Oksanen kertoo meille Talentian ajankohtaisia asioita sekä vastailee kysymyksiinne. Kysymyksiä voit lähettää etukäteen ilmoittautumislomakkeella.

Hauskuutta kevääseen!!! Noin klo 19 alkaen tarjoamme teille Koomikkotaikuri J-P Pirisen Etänä livenä -interaktiivisen taikashown. Esitystä varten mahdollisimman monella tulisi olla video päällä. Mikkiä käytetään tilanteen mukaan, joten valmistaudu avaamaan mikki pyydettäessä. Osallistujilla tulisi olla mukana irtopaperia tai lehtiö, sekä tussi tai muuten selkeästi piirtävä kynä ja korttipakka.

Koomikkotaikuri J-P Pirisen Etänä livenä  -interaktiivinen taikashow

Ilmoittautuminen tapahtuu yhdistyksen www-sivuilla olevan linkin kautta www.talentia.fi/paijat-hame/. Linkki on avoinna 15.3.-28.3.2021 klo 17. Vuosikokouksen järjestämisen etäyhteyksillä mahdollistaa eduskunnan säätämä määräaikainen laki, joka on voimassa kesäkuun 2021 loppuun saakka. Velvollisuutemme on kuitenkin tarjota mahdollisuutta osallistua kokoukseen myös paikanpäällä yhdistystilassa. Kerrothan ilmoittautumislomakkeella, että kummalla tavalla osallistut. Yhdistystilassa osallistuvien määrä on rajattava kuuteen henkilöön. Koomikkotaikurin etäliveshowsta saa parhaimmat hauskuudet irti, jos myös yhdistystilassa jokaisella osallistujalla on oma kameralla ja mikrofonilla varustettu laite mukanaan.

 

Kännykkäkuvauksen opastusta

Haluatko vinkkejä entistä upeampien kuvien ottamiseen kätevästi omalla kännykällä? Varaa kalenteriisi toukokuinen torstai-ilta 20.5. noin klo 16:30 alkaen. Tuolloin järjestämme Fotoklubin kanssa kännykkäkuvauksen opastusta idyllisissä Immilän Myllyn maisemissa. Myös iltapalaa tarjolla. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet seuraavassa jäsenkirjeessä.

 

Teatterimatka Kouvolaan perutaan

Vallitsevan epidemiatilanteen vuoksi joudumme perumaan matkamme Kouvolan teatterin Kirka – Surun pyyhit silmistäni -näytökseen. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ilmoittautuneisiin.

 

Hallituksen kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu toistaiseksi etäyhteyksillä. Kun tilanne taas sallii, niin jatkamme kokoontumisia yhdistystila Mesossa, Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs. Hallituksen kokoukset ovat avoimia yhdistyksen jäsenille. Jos haluat osallistua hallituksen kokoukseen etäyhteyksillä, niin laita siitä viestiä yhdistyksen sähköpostiin paijat-hame@talentia.fi vähintään viikkoa ennen kokousta. Seuraavat hallituksen kokoukset ovat:

  • 15.4. klo 17:30 Teams
  • 28.5. klo 17:30

 

Kokousaikataulun löydät myös yhdistyksen www-sivuilta https://www.talentia.fi/paijat-hame/tietoa-meista/kokousaikataulu/.

 

Terveisin,

Talentia Päijät-Hämeen hallitus