Marraskuun uutiskirje 2022

Tervetuloa syyskokoukseen!

Järjestämme sääntömääräisen syysvuosikokouksen keskiviikkona 23.11. klo 18:00 Talentia Päijät-Hämeen yhdistystila Mesossa (Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs). Tarjolla on ruokaisa salaatti-iltapala ja jälkiruoka. Tarjoilujen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumista 16.11. mennessä sähköpostitse paijat-hame@talentia.fi. Ilmoitathan samalla mahdollisen erityisruokavaliosi.

Syyskokouksen asialistalla on yhdistyksen talousarvion ja toimintasuunnitelman hyväksyminen vuodelle 2023. Aihealueista on mahdollisuus keskustella hallituksen laatiman esityksen pohjalta.

Syyskokouksessa yhdistykselle valitaan myös puheenjohtajisto sekä hallituksen varsinaiset jäsenet ja varajäsenet erovuoroisten tilalle. Lähde rohkeasti mukaan toimintaan! Hallituksen jäsenenä pääset vaikuttamaan mm. siihen, millaista virkistystoimintaa, koulutusta ja edunvalvontaa yhdistys järjestää jäsenilleen. Hallituksen jäsenenä olet myös aitiopaikalla seuraamaan muun muassa valtakunnan tason edunvalvontaa ja uuden hyvinvointialueen aloitusta. Lisätietoja hallituksessa toimimisesta voit kysyä postitse paijat-hame@talentia.fi tai suoraan hallituksen jäseniltä.

Mikäli et pääse osallistumaan kokoukseen, voit ilmoittautua ehdokkaaksi vaaleihin 21.11. mennessä laittamalla sähköpostia yhdistykselle paijat-hame@talentia.fi Kerro viestissäsi oletko ehdolla puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, hallituksen varsinaisen jäsenen ja/tai hallituksen varajäsenen tehtävään. Laita viestiin myös puhelinnumerosi. Halutessasi voit myös lähettää itsestäsi lyhyen tekstimuotoisen esittelyn, joka luetaan kokouksessa.

Nähdään Mesossa!

Yhdistyksen hallituksen kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu etäyhteyksillä tai hybridimallilla. Hallituksen kokoukset ovat avoimia yhdistyksen jäsenille. Jos haluat osallistua kokoukseen, ilmoittaudu yhdistyksen sähköpostiin paijat-hame@talentia.fi viimeistään viikkoa ennen kokousta. Kerro samalla, haluatko osallistua Teamsin välityksellä vai yhdistystila Mesossa (Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs).

Tulevat hallituksen kokoukset:

– 09.12.2022 klo 17:30

Kokousaikataulun löydät myös yhdistyksen www-sivuilta: alla linkki LUE LISÄÄ

Varmistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla Talentian jäsenrekisterissä.

Tiedotustamme kannattaa seurata uutiskirjeen lisäksi myös Facebookissa ja Instagramissa.

Syysterveisin,

Talentia Päijät-Hämeen hallitus

Kiitos yhdistyksen 50v juhliin osallistuneille. Mukava fiilis ja hauska tanssi-ilta oli yleisin tunnelmakuvaus.

Juhlassa muistettiin ansioituneita yhdistysaktiiveja.

Linda Sydänmäki (hopeinen ansiomerkki, kultalehvin)

Mikko Ainola, Tanja Pessala ja Ari Salonen, (hopeinen ansiomerkki)