Kohti uutta vuotta

Vuosi lähenee loppuaan ja yhdistystoiminnassa se tarkoittaa sitä, että on aika katsastaa läpi mennyttä vuotta ja samalla myös suunnata katse kohti tulevaa.

Talentia Päijät-Häme ry:n kulunut vuosi on pitänyt sisällään monenlaista toimintaa edunvalvonnasta jäsenien hyvinvoinnin lisäämiseen. Keväällä jäsenille järjestettiin muun muassa mahdollisuus kiipeillä Pajulahden seikkailupuistossa. Lisäksi jäseniltaa istuttiin ajankohtaisten asioiden parissa  Apulandiassa, jossa samalla päästiin tutustumaan museon aarteisiin.

Syksyn kohokohtiin lukeutui upea koulutuspäivä hahmoterapiasta. Syyskokouksen ohella keho ja mieli liikkuivat Villähteellä Vahvasti Mieleen Oy:n tiloissa. Ensi vuoden puheenjohtajaksi valittiin yhdistykselle kolmatta vuotta peräkkäin aurinkoinen Linda Sydänmäki.

Uusi hallitus järjestäytyy heti tammikuun alussa ja jatkaa toiminnan suunnittelua. Tavoitteena on tulevana toimintakautena muun muassa verkostoitua ja lisätä edunvalvontatietoisuutta. Tulemme myös jatkamaan hyvinvointiin liittyvien tapahtumien järjestämistä.

Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli mielessäsi on joku idea, millaista toimintaa yhdistykseltä toivot. Voit myös tulla mukaan toimintaan osallistumalla hallituksen kokouksiin tai esimerkiksi kirjoittamalla ajankohtaisista asioista yhdistyksen blogiin.