Kesäinen tervehdys (ja syksyllä teatteriin)

Hei arvoisa talentialainen!
Olemme eläneet hieman erilaisen kevään, ja se on näkynyt myös Talentia Päijät-Häme ry:n toiminnassa. Jäsenistöllemme suunnitellut tapahtumat peruuntuivat kokonaan kevään ja kesän osalta. Hallitus on kuitenkin kokoontunut etäyhteyksien avulla myös kevään aikana. Olemmekin järjestelleet sinulle ja talentialaisille ystävillesi monenlaista kivaa syksylle! Lisää voit lukea tästä kirjeestä. Toki seuraamme maailman menoa kesänkin aikana ja tarvittaessa teemme muutoksia ohjelmistoomme. Toivon, että näen sinut yhdistyksemme tapahtumissa, kun syksy koittaa!
Kesäisin terveisin Linda Sydänmäki
puheenjohtaja, Talentia Päijät-Häme ry

Kevätvuosikokous
Talentia Päijät-Häme ry:n keväältä siirretty kevätvuosikokous pidetään yhdistystila Mesossa, Aleksanterinkatu 26 A 4. krs 15.09.2020 klo 17:00. Mikäli yhteisessä tilassa kokoontuminen ei ole mahdollista epidemiatilanteen vuoksi, pidämme kokouksen etäyhteyksin Teamsissa. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin elokuun jäsenkirjeessä ja yhdistyksen www-sivuilla. Tervetuloa tapaamaan hallitusta ja talentialaisia luottamusmiehiä!

Edunvalvontailta
Järjestämme jäsenille edunvalvontaillan tiistaina 13.10.2020. Paikalle on kutsuttu Talentian neuvottelupäällikkö Tuomas Hyytinen ja sopimusasiantuntija Tanja Tuunainen-Vainio. Lisätietoja tulossa syksyllä.

Kirka – Surun pyyhit silmistäni
Tervetuloa tunnelmoimaan yhdessä ikimuistoisia Kirkan kipaleita Kouvolan teatteriin 07.11.2020!
Yhteiskuljetus starttaa Lahden torilta noin klo 11. Jäsenen omavastuu 25 e sisältää yhteiskuljetuksen, teatterilipun ja väliaikakahvit leivonnaisineen. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet tulevat elokuun jäsenkirjeessä ja yhdistyksen www-sivuilla. Paikkoja tarjolla rajoitetusti. https://www.kouvolanteatteri.fi/kirka

Syysvuosikokous
Yhdistyksen syysvuosikokous pidetään marraskuussa. Suunnitelmissa virkistävää ja rentouttavaa yhdessä tekemistä. Lisätietoja tulossa syksyllä.