KEHOLLE KIITOS JA PIENTÄ TÄRINÄKATEUTTA

Koulutusta ja virkistystä Talentia Päijät-Häme ry:n jäsenille 6.10.2018

Saimme koulutuspäivämme aikana tietoa hahmoterapiasta ja TRE-stressinpurkumenetelmästä sekä konkreettisesti harjoitella TRE-menetelmää Aleksi Lavasteen ohjauksessa. Aleksi toimii Lahdessa ja hän on mm. hahmoterapeutti ja sertifioitu TRE-ohjaaja. Olimme siis turvallisissa käsissä ja Aleksin tapa olla, kertoa ja ohjata oli mitä miellyttävin! Mikäli innostutte asiasta, löytyy
lisää tietoa Aleksista, hahmoterapiasta ja TRE:stä http://trefinland.fi/ ja www.aleksilavaste.fi sekä https://www.facebook.com/lahdenhahmoterapia/

Osallistujia oli mahdollista ottaa mukaan vain 15, jotta Aleksi pystyi ohjaamaan riittävästi ja henkilökohtaisesti kaikkia. Tilanamme toimi mainiosti Studio Draama (Sammonkatu 8H, Lahti). Kurssimme täyttyi nopeasti, joten aihe oli kiinnostava ja kurssipalautteen mukaan myös odotukset täyttyivät. Kiitän lämpimästi ohjaajaa ja osallistujia mukavasta päivästä. Kiitos myös yhdistyksemme hallitukselle ja TJS Opintokeskukselle, joiden tuella koulutus järjestettiin.

Lahdessa 24,10,2018
Pirjo Laveri

Talentia Päijät-Häme ry:n hallituksen varajäsen ja koulutusvastaava v. 2018

”Lämmin kiitos lauantain järjestämisestä! Se oli juuri sitä, mitä kaipasin: hyvin kerrottua ja havainnollistettua tietoa sekä sopivasti omaa toimintaa, joka oli sekä kivaa että antoisaa. Kiitos”

”Aleksin kokemusperäinen kerronta oli hyvää ja teoriaakin tuli sopivan tiivistetysti. Kunnioittava kohtaaminen,
läsnäolo ja vuorovaikutuksessa tapahtuvat asiat ja merkitykset jäivät mieleen. Ajatus, että ”meissä on jo kaikki valmiina” luo tasavertaisen ja avoimen kohtaamisen mahdollisuuden. Kehon ja mielen kohtaaminen uuden ja erilaisen harjoituksen kautta oli vaikuttavaa. Kiitos että sain olla mukana. Lämpimin ”väristyksin” kohti syksyä”

”Loistava kokonaisuus. Lyhyeen aikaan oli saatu olennainen sisältö. Oli sopivasti aikaa keskusteluun ja tekemiseen. Hienosti sai selkeän kuvan sekä hahmoterapiasta että TRE-menetelmästä. Kouluttaja oli juuri oikea henkilö tähän koulutukseen. Teki vaikutuksen 🙂 Kiitos!”

”Kiitoksia koulutuspäivästä. Tällaista lisää! Tuntuu konkreettisesti hyödylliseltä maksaa Talentian maksuja, kun konkreettisiakin, arkisia tapahtumia liiton puitteissa.”

”Todella antoisa aamupäivä -niin ammatillisen kasvun kuin oman henkilökohtaisen elämän kannalta. Lisää tällaista!”

”Hyvä koulutus! Näitä lisää! Juurikin että koulutusinfo / pläjäys ja sitten itse tosi toimiin :)”

”Hyvä kokemus. Kiva kun oli sopivan pieni porukka. Alku esittelykierros oli kiva. Kokeilen TRE-menetelmää kotonakin.”