Hyvää alkanutta vuotta!

Yhdistyksen hallitus vuodelle 2021

Yhdistyksen syysvuosikokouspäivä Pajulahdessa jouduttiin perumaan ja siirtämään kokous etäyhteyksille. Valitettavasti syyskokouksessa ei ollut ehdokkaita puheenjohtajan tehtävään. Näin ollen varapuheenjohtajaksi valittu Linda Sydänmäki hoitaa puheenjohtajan tehtävää siihen saakka, kunnes varsinainen puheenjohtaja valitaan. Kannustamme edelleen kaikkia puheenjohtajan etsintään, ja mahdollisista havainnoista voi ilmoittaa yhdistyksen postiin paijat-hame@talentia.fi.

Hallitukseen toivotamme lämpimästi tervetulleiksi uudet jäsenet Hanna Aution, Kati Marilan, Ari Salosen ja Maija Rosenlundin! Tässä vuoden 2021 hallitus kokonaisuudessaan (suluissa varajäsen):

puheenjohtaja – ei valittu (vpj Linda Sydänmäki)

Mira Manninen (Elisa Lehtinen) / Eveliina Ripatti (Nina Salonen) / Ritva Meritie (Maija Rosenlund) / Ari Salonen (Susanna Kankaanpää) / Tanja Pessala (Kati Marila) / Sari Manninen (Hanna Autio)

 

Kirka – Surun pyyhit silmistäni

Kolmas kerta toden sanoo. Huhtikuussa on kevättä ilmassa ja Kirka- musikaalista tulee vihdoin totta. Kouvolan Teatteri varaa salista vain osan yleisön käyttöön, joten turvavälit on huomioitu. Tervetuloa turvallisesti teatteriin!

Nyt ryhmällemme on varattu uusi näytös lauantaina 17.4. klo 18:00. Alensimme myös jäsenen omavastuun 10 euroon. Hallituksen jäseniltä ei peritä omavastuuta. Marraskuun näytökseen ilmoittautuneet ovat etusijalla varaamaan paikat tammikuun näytökseen. Jäljelle jäävät paikat aukeavat kaikille jäsenille varattaviksi yhdistyksen sivuilla https://www.talentia.fi/paijat-hame/. Ilmoittautumislinkki on avoinna 10 päivää ma 15.3. klo 18:00 – to 25.3. klo 18:00. Paikkoja on tarjolla rajoitetusti.
Yhteiskuljetus starttaa Marolankadun turistipysäkiltä klo 16:00.

Teatterinäytös alkaa klo 18:00 ja paluumatkalle lähdemme heti esityksen päätyttyä. Jäsenen omavastuu 10 e sisältää yhteiskuljetuksen, teatterilipun ja väliaikakahvit leivonnaisineen. Teatteriliput jaetaan linja-autossa. Omavastuu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä yhdistyksen tilille FI41 5612 1120 4359 01 / Talentia Päijät-Häme ry. Viitenro 7634.

Voit ilmoittaa vain itsesi ja maksaa vain oman omavastuusi. Ilmoittautumisajan päätyttyä omavastuun palautus on mahdollista vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli tapahtuma joudutaan perumaan kokonaan, omavastuu palautetaan kaikille.

THL:n ohjeiden mukaisesti suosittelemme kasvomaskin käyttöä linja-autossa. Jaamme osallistujille kertakäyttöiset suojaimet, Talentia-kangasmaskin ja käsidesit linja-autoon noustessa.
https://www.kouvolanteatteri.fi/kirka
https://www.kouvolanteatteri.fi/turvallisestiteatteriin?fbclid=IwAR3R9-oxIQf6MiWiGGNsTLd2ZUT4OOsRJCWUrkByLGXmucbsfRcFVQ9WQ78

 

Hallituksen kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu toistaiseksi etäyhteyksillä. Kun tilanne taas sallii, niin jatkamme kokoontumisia yhdistystila Mesossa, Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs. Hallituksen kokoukset ovat avoimia yhdistyksen jäsenille. Noudatamme kokouksissa turvavälejä ja hyvää yskimis- ja käsihygieniaa. Tilassa on tarjolla kertakäyttömaskeja. Hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin ke 13.1.2021 klo 17:30 Teamsissa. Seuraavat hallituksen kokoukset ovat:

  • 11.2. klo 17:30 Teams
  • 11.3. klo 17:30
  • 31.3. klo 18:00 kevätvuosikokous
  • 15.4. klo 17:30
  • 28.5. klo 17:30

 

Kokousaikataulun löydät myös yhdistyksen www-sivuilta https://www.talentia.fi/paijat-hame/tietoa-meista/kokousaikataulu/.

 

Terveisin,

Talentia Päijät-Hämeen hallitus