Elokuun uutiskirje

Elokuun uutiskirje

Jäsenkirje                                                                                                                                                      20.08.2021

Talentia Päijät-Häme ry

 

 

Syksy startataan kännykkäkuvauksella!

Haluatko vinkkejä entistä upeampien kuvien ottamiseen kätevästi omalla kännykällä? Hyppää bussiin Lahden Marolankadun turistipysäkiltä torstaina 2.9. klo 17:00. Bussi kuljettaa seurueemme idyllisiin Immilän Myllyn maisemiin, jossa Fotoklubi.Lahden jäsenet opastavat meitä kännykkäkuvauksen saloihin. Myös iltapalaa tarjolla. Jos tulet omalla kyydillä, kerro siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautua ehdit vielä 23.8. saakka: https://forms.gle/iBxpdU6K7cnRmKJ77

Huolehditaan yhdessä toisistamme ja flunssaoireisina jäädään kotiin.

 

Tervetuloa sieniretkelle!

Järjestämme opastetun sieniretken lauantaina 11.9. klo 10-13 Pajulahden maastoissa Nastolassa. Paikalle tullaan omilla kyydeillä ja lähtö retkelle tapahtuu jäähallin parkkipaikalta. Oppaanamme toimii Best Lake Nature Adventures Oy:n Annukka Linninen. Lisätietoja saat tästä linkistä https://www.bestlakenature.com/suolaheinaa-ja-mansikoita. Retken aikana nautimme kevyen välipalan sienipiirasta, mehua, kahvin/teen ja pullan. Retki on yhdistyksemme jäsenille maksuton.

Ilmoittautumislinkki sivuilla Talentia Paijat-Hame ry aukeaa tiistaina 24.8. klo 8:00 ja sulkeutuu, kun paikat ovat täynnä tai viimeistään 6.9. klo 18. Mukaan mahtuu 15 ensiksi ilmoittautunutta. Olemme yhteydessä ilmoittautuneisiin 6.9. jälkeen. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoita siitä viivytyksettä yhdistyksen sähköpostiin paijat-hame@talentia.fi, jotta voimme tarjota paikkaasi muille jäsenille.

 

Työsuojeluvaltuutettujen vaalit lähestyvät

Työsuojelun tarkoituksena on taata turvalliset ja terveelliset olosuhteet työn tekemiselle. Työsuojelussa on otettava huomioon sosiaalialan työn erityispiirteitä, kuten esimerkiksi työn psykososiaalinen kuormitus, suuri työmäärä ja väkivallan uhka. Useilla työpaikoilla järjestetään työsuojeluvaltuutettujen vaalit syksyllä 2021. On tärkeää, että saamme ehdokkaiksi talentialaisia, jotka parhaiten tunnistavat sosiaalialan ja varhaiskasvatuksen haasteita. Oletko sinä yksi heistä?

Lisätietoja työpaikkasi työsuojeluvaaleista saat työpaikkasi työsuojeluvaltuutetulta tai luottamusmieheltä.

 

 

 

Hallituksen kokoukset

Yhdistyksen hallitus kokoontuu toistaiseksi etäyhteyksillä. Kun tilanne taas sallii, niin jatkamme kokoontumisia yhdistystila Mesossa, Aleksanterinkatu 26 A, 4. krs. Hallituksen kokoukset ovat avoimia yhdistyksen jäsenille. Jos haluat osallistua hallituksen kokoukseen etäyhteyksillä, niin laita siitä viestiä yhdistyksen sähköpostiin paijat-hame@talentia.fi vähintään viikkoa ennen kokousta. Seuraavat hallituksen kokoukset ovat:

  • to 9.9. klo 17:30
  • to 14.10. klo 17:30
  • to 4.11. klo 17:30
  • la 20.11. Syyskokous (aika ja paikka tarkentuvat myöhemmin)
  • pe 3.12. klo 17:30

 

Kokousaikataulun löydät myös yhdistyksen www-sivuilta https://www.talentia.fi/paijat-hame/tietoa-meista/kokousaikataulu/.

 

Raikkain syysterveisin,

Talentia Päijät-Hämeen hallitus