Ongelmia kirjautumisessa?

Ongelmia kirjautumisessa? Voisiko kyse olla tästä?

 

Jos olet luonut tunnuksesi ennen lokakuuta 2017, ne eivät toimi.

Talentian verkkosivut ja samalla kirjautuminen uudistui 26.9.2017. Vanhat tunnukset poistettiin käytöstä. Jos yrität kirjautua sivuillemme vanhoilla tunnuksillasi, se ei onnistu, vaan sinun on rekisteröidyttävä uusien sivujen käyttäjäksi. Rekisteröitymällä saat luotua uudet tunnukset, joilla pääset kirjautumaan sivustolle ja sähköisiin jäsenpalveluihin.

Siirry tästä rekisteröitymään

Jos olet unohtanut salasanasi

Voit tilata salasananvaihtolinkin. Linkki lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet rekisteröitymisen yhteydessä ilmoittanut meille.

Tilaa tästä salasanan vaihtolinkki sähköpostiisi

Jos salasanan vaihtolinkkiä ei kuulu sähköpostiisi

1. Tarkista sähköpostisi muut kansiot, kuten roskaposti, mainosposti, ilmoitukset jne. Jotkut sähköpostiohjelmat voivat ohjata automaattiset viestit muualle, kuin saapuneisiin viesteihin.

2. Muistathan, minkä sähköpostiosoitteen ilmoitit salasananvaihtolinkin palautusosoitteeksi rekisteröitymisen yhteydessä? Tarkista kaikki käytössäsi olevat sähköpostiosoitteet.

3. Kun rekisteröidyt sivustomme käyttäjäksi, on sinun valittava sähköpostiosoite, johon salasananvaihtolinkki lähetetään, mikäli salasana unohtuu tai häviää. Jos et muista, minkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut tai antamasi osoite on poistunut käytöstä, ole yhteydessä Talentiaan: toimisto@talentia.fi tai p. 09 3158 6000 (pyydä yhdistämään palveluyksikköön). Voimme poistaa käyttäjätunnuksesi ja pääset rekisteröitymään uudelleen. Uudelleenrekisteröitymisen yhteydessä voit valita myös uuden salasanan sekä uuden sähköpostiosoitteen, johon salasanan vaihtolinkki jatkossa lähetetään.

Jaa sivu