Tapahtumia vuodelle 2020

Talentia Lappi on aktiivinen alueyhdistys! Alkuvuonna 2020 olemme jo järjestäneet suklaantekokurssin kahdella paikkakunnalla ja ottaneet kantaa asiakkaitamme koskettavaan muutokseen. Tällä hetkellä olemme valmistautumassa tiukkaan palkkaneuvottelukevääseen ja kutsumme jäseniä työpaikkojen yhdyshenkilöiksi.

 

Talentia Lappi ry tiedottaa: Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry suosittelee, että yhdistykset peruvat omat jäsentapahtumat kevään osalta pahimman epidemia-ajan ylitse. Talentia Lappi ry peruu/siirtää alueella järjestettävät tapahtumat. Kevätkokous tullaan pitämään todennäköisesti elokuun 2020 lopussa. Tiedotamme mahdollisista korvaavista päivämääristä myöhemmin.

 

Tule mukaan seuraaviin tapahtumiin:

Kansainvälinen sosiaalityön päivä 17.3.2020: Osallistu Lapin yliopistolla tai Lapin AMK:lla tai katso webinaari netissä. Lisätietoja: https://www.sosnet.fi/Suomeksi/Yhteistyo/Kansainvalinen-toiminta/Kansainvalinen-sosiaalityon-paiva

Talentia Lapin kevätkokous Torniossa 21.3.2020 (KEVÄTKOKOUS SIIRTYY TODENNÄKÖISESTI 2020 ELOKUULLE): Luvassa kokouksen lisäksi herkullista ruokaa ja hauska elokuva. Lue lisää: https://www.talentia.fi/tapahtumat/talentia-lappi-ryn-kevatkokous-lauantaina-21-3-20202-klo-13-30-torniossa/

Keväinen perhetapahtuma Toukokuussa 2020 (PERUTTU). Päivämäärä ei ole vielä varmistunut. Tule perheesi kanssa seikkailupuisto Huimaan Rovaniemellä tai Tornion Doodsonit Activity Parkkiin!

Alueseminaari Oulun Nallikarissa 4-6.9.2020 (SIIRTYY 2021): Lähde tapaamaan toisten alueiden Talentialaisia! Teemoina on sosiaaliala ja ilmastomuutos sekä hyvinvointi.

Liikuntatapahtumia ympäri Lappia Lokakuussa: tapahtumapäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Talentia Lapin syyskokous Rovaniemellä 14.11.2020

Arkiaamun aamiaistapahtuma joulukuussa: tapahtumapäivä ilmoitetaan myöhemmin.

Kaikki Talentia Lapin jäsenet ovat tervetulleita tapahtumiin. Tule mukaan tapaamaan muita sosiaalialan korkeastikoulutettuja sekä virkistymään ja voimaantumaan!