Mindfulness -koulutus

Haluatko mielenrauhaa ja keinoja stressin hallintaan? 

Talentia Lappi ry ja SOLA ry tarjoavat jäsenilleen kaksi maksutonta mindfulness-verkkoluentoa. 

Luentojen punaisena lankana on mindfulness eli tietoisuustaidot. Illan aihealueeseen syvennytään tietoisuustaitojen näkökulmasta. Luento alkaa lyhyellä läsnäoloharjoituksella, jonka jälkeen syvennytään aihealueen teoriaosuuteen. Luennon päätteeksi tehdään vielä läsnäoloharjoitus ajan sallimissa rajoissa. Luennolla kannustetaan keskusteluun ja kysymyksiin. Luennot järjestetään Teams-sovelluksen etäyhteydellä kahtena arki-iltana ja ne ovat katsottavissa tämän jälkeen nauhoitteena 15.1.2021 saakka. 

Tietoisuustaidot ja ihmissuhteet 3.12 klo 18:00-19:30
Luennon sisältö vastaa kysymyksiin: Mitä ovat emotionaaliset triggerit? Millaista on tietoinen kohtaaminen ja vuorovaikutus? Luennolla pohditaan myös, kuinka kohtelet itseäsi ja muita. 

Stressi ja tietoisuustaidot 15.12. klo 18:00-19:30
Luennon sisältö vastaa kysymyksiin: Mitä on stressi? Kuinka tunnistat oman stressireaktion ja vaikutat siihen tietoisesti? Kuinka löydät tavan palautua stressistä/stressaavasta tilanteesta?
 

Ilmoittaudu tapahtumaan 1.12.2020 mennessä, niin lähetämme sinulle sähköpostitse ohjeet osallistumiseen/nauhoitteen katsomiseen. Voit liittyä Teamsiin joko tietokoneelle tai älylaitteelle asennetun ns. pöytäsovelluksen kautta tai tietokoneella tai älylaitteella verkkosovelluksen kautta (jolloin asennusta ei tarvita). Teamsissa voi reaaliaikaisesti olla max. 250 osallistujaa.

Talentia Lappi ry:n jäsenten ilmoittautuminen lomakkeella: https://forms.gle/Drhx3qxTVGFksk5E6

SOLA ry:n jäsenten ilmoittautuminen sähköpostitse: toimisto@sola.fi

Tapahtuman toteuttaa Ikivalkea Oy.