Jäsenkirje elokuu 2020

Hei Talentia Lapin jäsen!

 

Koronatilanteen vuoksi jalkautamme yhdistyksen tapahtumia useille paikkakunnille. Tarjoamme paikkakunnallesi seuraavia tapahtumia:

 

KEVÄT/SYYSKOKOUS LA 19.9.2020

Haluatko tavata Talentia Lappiin kuuluvia kollegoita omalla paikkakunnallasi hyvän ruuan ja vaikuttamisen äärellä?

Osallistukaa etäyhteydellä yhdistettyyn kevät- ja syyskokoukseen lauantaina 19.9 klo 15.00-17.00.
Kokouksen jälkeen Talentia Lappi maksaa ruokailunne (n. 50 € per jäsen). Tarvittaessa maksamme myös kohtuulliset tilakustannukset, mikäli tapaatte/ruokailette maksullisessa tilassa.

Tapahtuma järjestetään varmuudella ainakin Rovaniemellä, Ranualla ja Kemissä. Näillä paikkakunnilla tapahtumapaikkoina toimivat ravintolat ilmoitetaan myöhemmin.

Kenelle? Kaikki Talentia Lapin jäsenet voivat järjestää tapahtuman paikkakunnallaan, koronavälit huomioiden. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen, millä vaan paikkakunnalla tai etäyhteydellä kotikoneeltaan.

Miten voit järjestää tapahtuman?

  • Mieti, missä paikassa haluaisitte osallistua kokoukseen etänä ja ruokailla paikkakunnallasi. Kokous ja alkumalja ovat 19.9 klo 15.00, ruokailu klo 17.00 alkaen.
  • Kysy tarjous kokouspaikasta tai ravintolasta. Alkumaljan ja ruokailun hintana voi olla noin 50 € per osallistuja. Maksaako tilavuokra? Tee tila- ja pöytävaraukset.
  • Huolehdi, että teillä on etäyhteysvälineet käytössänne.
  • Lähetä tarjous/hintatiedot yhdistykselle 4.9 mennessä osoitteeseen lappi@talentia.fi.
  • Yhdistys tiedottaa tapahtumista ja pyytää ilmoittautumiset osallistujilta. Voit myös itse tiedottaa ja kutsua jäseniä tapahtumaan paikkakunnallasi.

 

KIINNOSTAAKO TALENTIA LAPIN HALLITUSTOIMINTA?

Syyskokouksessa valitaan uusia hallituksen jäseniä. Olisitko kiinnostunut Talentia Lapin hallituksen jäsenyydestä? Meiltä löytyy juuri sinulle sopivan pieni tai suuri rooli. Kokoukset vain kerran kuussa ja niihin voit osallistua etänä kotikoneeltasi. Lue lisää yhdistyksen hallituksen rooleista ja ilmottaudu mukaan hallitustoimintaan osoitteesta: https://www.talentia.fi/lappi/talentia-lappi/hallitustoimintaan-ilmoittautuminen/

 

KOKO LAPPI LIIKKUU ULKONA LA 10.10.2020

Haluatko liikkua ja virkistyä ulkoliikunnan merkeissä paikkakunnallasi muiden Talentialaisten kanssa? Jokavuotinen liikuntatapahtuma järjestetään eri paikkakunnilla ulkotapahtumana la 10.10.

Kenelle? Kaikki Talentia Lapin jäsenet voivat järjestää tapahtuman paikkakunnallaan. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan tapahtumaan millä vaan paikkakunnalla.

Miten voit järjestää tapahtuman?

  • Mieti, miten haluaisitte liikkua ja missä.
  • Kysy tarjous aktiviteetin ohjaajalta tai/ja välineiden vuokraajalta.
  • Lähetä tarjous/hintatiedot yhdistykselle 14.9 mennessä osoitteeseen lappi@talentia.fi.
  • Yhdistys tiedottaa tapahtumista ja pyytää ilmoittautumiset jäseniltä. Voit myös itse tiedottaa ja kutsua jäseniä tapahtumaan paikkakunnallasi.

Lisätietoja molemmista tapahtumista: Laita viestiä osoitteeseen lappi@talentia.fi tai soita Lauralle 0400 217 922

 

KENESTÄ SOSIAALITAPAUS 2020?

Tiedätkö Lappilaisen sosiaalialan ammattilaisen, joka on esimerkiksi tehnyt sosiaalialaa näkyväksi, kehittänyt palveluita tai työmenetelmää tai vienyt alaa eteenpäin. Talentia Lappi palkitsee vuosittain Sosiaalitapauksen. Hän voi olla paikallinen, alueellinen tai valtakunnallinen toimija. Toisten kannustaja, innostaja tai kehittäjä.

Ehdota Talentia Lapille vuoden sosiaalitapausta viimeistään lokakuun aikana 2020. Lähetä meille ehdokkaasta viestiä Facebookin messengerissä tai sähköpostilla lappi@talentia.fi. Ei haittaa, vaikka et tiedä kuuluuko ehdottamasi henkilö Talentiaan: me tarkistamme asian. Nyt kaikki pienet ja suuret sankarit esille!