Hei Talentia Lapin jäsen!

Alueyhdistyksemme kevään ja kesän toimintasuunnitelmat menivät uusiksi koronatilanteen vuoksi.

Tehtäviimme kuuluu järjestää jäsenillemme alueellisia mahdollisuuksia virkistäytymiseen, verkostoitumiseen ja voimaantumiseen. Olemme järjestäneet helmikuussa jäsenille suklaakurssin Rovaniemellä ja Torniossa sekä kesäkuussa perheiden teatteriseikkailuradan Konttisen kesäteatterilla. Lisäksi Ranuan Talentialaiset kävivät fatbike-retkeilemässä. Kevätkokoksemme siirtynee pidettäväksi syyskuussa ja pidämme sen samaan aikaan syyskokouksen kanssa. Tiedotamme kevät- ja syyskokouksen ajankohdasta elokuussa.

Mikäli koronatilanne sallii, järjestämme syksystä ainakin supersuositun arkipäivän aamiaistapahtuman ja Koko Lappi liikkuu/keilaa -tapahtumat. Tarjoamme näiden tapahtumien järjestämistä kaikille Lapin paikkakunnille. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat nautiskella aamiaista tai liikkua yhdessä paikkakuntasi muiden Talentialaisten kanssa! Me autamme tapahtuman järjestämisessä.

Huomasitko, että yhdistyksen Facebook-sivulla on sosiaalialan ammattilaisille tehty mindfulness-harjoitus, joka ohjaa irti päästämiseen. Toivomme, että pääset kesälomalla irti työajatuksista, suorittamisesta ja heittäydyt nauttimaan elämästä.

Ihanaa kesää!

Ystävällisin terveisin,
Laura Tiitinen
puheenjohtaja
Talentia Lappi ry.