Uuden puheenjohtajan tervehdys

Puheenjohtajan talvinen tervehdys Talentia Lappi ry:n jäsenille

Olen Tiina Rauhala, 47-vuotias sosionomi AMK, Rovaniemeltä.

Työskentelen Kolpeneen  palvelukeskuksen kuntayhtymän päivätoiminnassa varaesimiehenä, toiminnan ohjaajana ja JUKO:n  varapääluottamusmiehenä. Kehitysvammatyön lisäksi olen työskennellyt niin varhaiskasvatuksen, lastensuojelun, vanhustyön kuin mielenterveys- ja päihdetyön sekä projektityön parissa erilaisissa työtehtävissä ja työyhteisöissä sekä kunta että kolmannella sektorilla, joten uskon ja toivon työkokemuksistani olevan hyötyä myös tässä uudessa tehtävässä.

Vaikka olen uusi toimija Talentia Lappi ry:n hallituksessa, on yhdistystoiminta minulle varsin tuttua toimintaa, ollessani jo vuosia mukana aktiivitoimijana eri yhdistyksissä.  Vapaa-aikani vierähtää yhdistystoiminnan lisäksi YAMK- tutkinnon opiskeluiden parissa. Pidän luonnossa liikkumisesta koirieni kanssa sekä rakastan käpertyä sohvannurkkaan lämpimän viltin ja teekupin kanssa varsinkin näin talvisaikaan.

Viime marraskuussa minulle tarjoutui huikea mahdollisuus lähteä mukaan Talentia Lappi ry;n hallituksen  toimintaan. Näin vuoden alussa ja puheenjohtajan tehtävän käynnistyessä en vielä tiedä, mitä kaikkea tämä uusi seikkailu tuokaan mukanaan.  Vielä on kaikki ihan uutta, monta tuntematonta asiaa selvittämättä, mutta lähden matkaan iloiten, uteliaana, tiedonhaluisena sekä toiveikkaana toivoen, että vuoden aikana opin lisää yhdistys- ja vaikuttamistyöstä.  Pääsen kehittämään yhdessä hallituksen kanssa yhdistyksen toimintaa, jotta voisimme entistä monipuolisemmin vastata jäsenten tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Toivoin, että saan käydä antoisia keskusteluja ja kohtaamisia niin teidän jäsenten kuin muiden Talentialaisten kanssa. Uskon, että yhdessä pystymme vaikuttamaan ajankohtaisiin ammatillisiin asioihin, unohtamatta yhdessä tekemisen hauskuutta ja virkistäytymistä.

Tapahtumarikasta ja toimeliasta vuotta 2019

Yhteistyöterveisin, Tiina Rauhala