Kevään kuulumisia hallituksesta

Kevään kuulumisia hallituksesta

Talentia Kymenlaakso ry:n hallitus on aloittanut vuoden 2020 toiminnan puheenjohtaja Ritva Tampion johdolla. Hallitukseen on saatu uusia jäseniä. Kevätkokouksessa 26.3. esitellään ja hyväksytään viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös.

Tänä keväänä yhdistyksessämme ja koko maassa keskustellaan sopimusneuvotteluista ja varaudumme tarvittaessa työtaistelutoimiin. Jäsenet ovat saaneet emo-Talentiasta sähköpostikyselyn aiheeseen liittyen. Yksi tärkeimmistä jäseneduistamme on edunvalvonta ja sen eteen Talentian rautaiset ammattilaiset tekevät koko kevään ajan töitä.

Me kaikki talentialaiset olemme sosiaalialan vahvoja ammattilaisia ja yhdessä saamme jakaa sosiaalialan ydinkysymyksiä niin maakunnallisen Kymsoten eri yksiköissä kuin pienissä yrityksissäkin. Varhaiskasvatuksen muutoksissa ja haasteissa pysymme myös jatkuvasti mukana. Lomautusuhka koskettaa isoa ryhmää jäseniämme, tulemme seuraamaan lomautusten vaikutuksia.  Yhä enemmän yksityisen sektorin yritysten ja yhdistysten työntekijöitä on liittynyt viime aikoina yhdistykseemme.  Talentia Kymenlaakso tukee sosiaalialan ammattilaisten ammatti-identiteettiä myös silloin, kun työntekijä edustaa sosiaalialaa yksin työpaikassaan. Kaikki toiminta järjestetään siten, että mukaan on helppo tulla yksinkin. Lähes kaikki tilaisuutemme ovat myös mahdollisuuksia viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa.

Jäsenillat ja ammattilaistapahtumat ovat tärkeimpiä sisällöllisesti. Ensimmäinen kaikille jäsenille tarkoitettu jäsenilta järjestetään 26.3. kevätkokouksen jälkeen. Viime syksynä suurta mielenkiintoa herättänyt perhetapahtuma järjestetään tänäkin vuonna, nyt jo kesäaikaan.  Syksylle 2020 suunnittelemme virkistyspäivää ja retkiä.  Pop up -tapahtumia saatamme kehittää lyhyelläkin varoitusajalla. Kannattaa siis pitää tapahtumakalenteri suosikkina ja kurkata säännöllisesti, mitä kivaa on tulossa.

Samalla olemme käynnistäneet juhlavuoden 2021 suunnittelun. Otamme mielellään vastaan myös toiveita ja ideioita juhlavuodelle.

Voit lähettää vapaamuotoisen sähköpostin tai viestin facebook-sivuilta. Hallituksen jäseniä voi napata hihasta työpaikoilla tai yhteisissä tapaamisissa. Me lähetämme jäsenille sähköpostiin jäsenkirjeitä muutaman kerran vuodessa. Varmista, että yhteystietosi ovat oikein Talentian jäsenrekisterissä!

Kaikki vuoden aikana järjestettävät tilaisuudet löydät tapahtumista.

 

Hyvää alkanutta vuotta 2020 toivottavaa

Talentia Kymenlaakso ry:n hallituksen puolesta

viestintävastaava Nina Lindeman

 

 

Pysyvä tiedote

Hallitukseen tarvitaan vuosittain uusia jäseniä

Kiinnostaako sinua yhdistystoiminta? Haluaisitko osallistua sosiaalialan kehittämiseen ja yhteistyöhön samanhenkisten ihmisten kanssa? Onko sinulla ideoita jäsen- ja virkistystoimintaan? Onko edellinen ammattisi tai kiinnostuksen kohteesi taloudenhallinnan saralla? Tai onko sinulla sana hallussa ja palava halu jakaa omaamistasi? Syksyisin hallitukseen valitaan uusia jäseniä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hallituksen jäsenet tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia: kymenlaakso@talentia.fi