Ajankohtaista

Kevään kuulumisia hallituksesta

Talentia Kymenlaakso ry:n hallitus on aloittanut vuoden 2019 toiminnan uuden puheenjohtajan Ritva Tampion johdolla. Kevätkokouksessa esiteltiin ja hyväksyttiin viime vuoden toimintakertomus ja tilinpäätös.

Tänä keväänä yhdistyksessä ja koko maakunnassa suurin keskustelun aihe on uuden sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän aloitus ja sen vaikutus henkilöstöön. Varhaiskasvatuksen muutoksissa pysymme myös jatkuvasti mukana. Yhä enemmän yksityisen sektorin yritysten ja yhdistysten työntekijöitä on liittynyt viime aikoina yhdistykseemme.  Talentia Kymenlaakso tukee sosiaalialan ammattilaisten ammatti-identiteettiä myös silloin, kun työntekijä edustaa sosiaalialaa yksin työpaikassaan. Kaikki toiminta järjestetään siten, että mukaan on helppo tulla yksinkin. Lähes kaikki tilaisuutemme ovat myös mahdollisuuksia viettää aikaa ja vaihtaa kuulumisia kollegoiden kanssa.

Jäsenillat ja ammattilaistapahtumat ovat tärkeimpiä sisällöllisesti. Kesän ajalle ei tänä vuonna ole suunniteltu retkiä tai tapahtumia, koska niihin ei ole viime vuosina ollut suurta kiinnostusta. Pop up -tapahtumia saatamme kuitenkin kehittää lyhyelläkin varoitusajalla. Kannattaa siis pitää tapahtumakalenteri suosikkina ja kurkata säännöllisesti, mitä kivaa on tulossa.

Syksylle 2019 suunnittelemme uudenlaisia tapahtumia jäsenille ja heidän perheenjäsenille. Samalla olemme käynnistäneet juhlavuoden 2021 suunnittelun. Tulemme kysymään myös jäseniltä toiveita juhlavuodelle.

Voit lähettää vapaamuotoisen sähköpostin tai viestin facebook-sivuilta. Hallituksen jäseniä voi napata hihasta työpaikoilla tai yhteisissä tapaamisissa.

Kaikki vuoden aikana järjestettävät tilaisuudet löydät tapahtumista.

 

Pysyvä tiedote

Hallitukseen tarvitaan vuosittain uusia jäseniä

Kiinnostaako sinua yhdistystoiminta? Haluaisitko osallistua sosiaalialan kehittämiseen ja yhteistyöhön samanhenkisten ihmisten kanssa? Onko sinulla ideoita jäsen- ja virkistystoimintaan? Onko edellinen ammattisi tai kiinnostuksen kohteesi taloudenhallinnan saralla? Tai onko sinulla sana hallussa ja palava halu jakaa omaamistasi? Syksyisin hallitukseen valitaan uusia jäseniä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hallituksen jäsenet tavoitat parhaiten lähettämällä sähköpostia: kymenlaakso@talentia.fi