Wanted työtaistelupäällikkö ja oppilaitosvastaavia

Talentia Keski-Pohjanmaa etsii joukkoonsa mukaan aktiivisia, joilla olisi kiinnostusta työmarkkinatilanteesta ja järjestövalmiudesta tai infon jakamisesta oppilaitokseen. Lue alta lisää pesteistä!

Työtaistelupäällikkö ja varatyötaistelupäällikkö

Olet kiinnostunut työmarkkinatilanteesta ja  järjestövalmiudesta ja olet mielellään vakituisessa työsuhteessa joko Kokkolan kaupunkiin tai Soiteen. Yksin sinun ei tarvitse koskaan jäädä sillä tukenasi on joukko ihmisiä. Talentian järjestämiin järjestövalmiuskoulutuksiin lähtee usein yhdistyksestämme kaksi henkilöä. Tietoa asioista ei siis vielä tarvitse olla vaan Sinut tullaan kouluttamaan tehtävään! Paikallisesti tukenasi on koko ajan aktiiviset luottamusmiehemme sekä yhdistyksemme hallitus. Tehtävässä pääset mukaan iloiseen joukkoon jossa tylsää ei luultavasti tule 🙂  Tehtävässä pysyt kuulolla alueemme tilanteesta ja haluat olla mukana vaikuttamassa asioihin. Tehtävinäsi on mm. ylläpitää ja päivittää alueemme työtaistelu- ja lakkosuunnitelmia ja ohjeistuksia yhdessä kanssamme sekä tositilanteen tullen olla mukana aktiivisessa tiimissämme.

Kiinnostuitko työtaistelupäällikön tai -varan tehtävästä? Laita viestiä hallituksen pj:lle yhdistyksen sähköpostiin (keski-pohjanmaa (a)talentia.fi) tai puhu asiasta jonkun muun hallituslaisen kanssa. Kerromme mielellämme lisää asiasta!

Oppilaitosvastaava

Mielellään opiskelet joko Sosionomiksi (AMK) Centriassa tai opiskelet Kokkolassa yliopistokeskus Chydeniuksessa sosiaalialaa. Sinulle tulisi vain oma oppilaitoksesi ja kaverinkin saat ottaa tueksi tehtävään, yksin ei tarvitse hommaa hoitaa! Tehtävänäsi olisi huolehtia, että Talentia näkyy koulullasi esim. ilmoitustauluilla ja joissain tilaisuuksissa. Olet mukana kertomassa yhdistyksestä ja sen toiminnasta oppilaille sekä rekrytoimassa muita opiskelijoita mukaan Talentiaan. Tukea ja apua tehtävääsi saat yhdistyksemme hallitukselta. Lähde rohkeasti mukaan toimintaan! 🙂

Kiinnostuitko oppilaitosvastaavan tehtävästä? Laita viestiä hallituksen pj:lle yhdistyksen sähköpostiin (keski-pohjanmaa (a)talentia.fi) tai puhu asiasta jonkun muun hallituslaisen kanssa. Kerromme mielellämme lisää asiasta!

Tervetuloa joukkoon mukaan!