Koulutus- ja virkistysviikonloppu Aulangolla 20-21.9.2019

Koulutus- ja virkistysviikonloppu Aulangolla 20-21.9.2019

Kapene järjestää jäsenilleen perhekonstellaatio koulutuksen

MITÄ: Perhekonstellaatio-koulutuspäivä ja mahdollisuus virkistyä yhdessä jäsenien kanssa kylpylähotelli Aulangossa 
MILLOIN: 20.-21.9.2019
MISSÄ: Hämeenlinnassa, kylpylähotelli Scandic Aulangossa, Aulangontie 93
PALJONKO: 50 euroa omavastuu, joka kattaa koulutus, ateriat, majoitus 2hh, sekä allasosaston käyttö
MUISTA:
ilmoittaudu kapene@talentia.fi, paikkoja rajattu määrä

 

Kouluttajana toimii perheterapeutti, työnohjaaja Raija Rantola Debaatti-nimisestä yrityksestä. Tapahtuma järjestetään Hämeenlinnassa Scandic Aulangolla pe 20.9.- la 21.9. Varsinainen koulutusosio on perjantaina, ja sen voi hakea työnantajalta koulutuspäiväksi.

Tästä linkistä näet viikonlopun ohjelman ja voit tulostaa sen osaksi koulutuspäivä-hakemustasi:
talentia.fi/…/Koulutusvkloppu_Kapene_2019.pdf

Nyt kannattaa ilmoittautua koulutukseen välittömästi, sillä osanottajamäärä on rajattu 30:een. Tapahtuman omavastuu on kaikilta 50 e, ja siihen sisältyy koulutus, ateriat, majoitus 2hh, sekä allasosaston käyttö – puhumattakaan antoisista kohtaamisista kollegoiden seurassa! Tässä on siis mahdollisuus saada jäsenmaksulle vastinetta! Ilmoittautumiset tulee tehdä yhdistyksen sähköpostiin kapene@talentia.fi
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa perhekonstellaatiosta:

”Systeeminen perhekonstellaatio on toiminnallinen ja kokemuksellinen menetelmä ikään kuin avata ikkuna näkymättömään dynamiikkaan ihmisten välillä. Sen alkuperäinen muoto, perhekonstellaatio, on terapiaa, ja sen on kehittänyt saksalainen terapeutti Bert Hellinger perustuen mm. fenomenologiseen psykologiaan. Menetelmästä on syntynyt myös organisaatiokonstellaatio, jonka avulla voidaan kehittää työyhteisöjä ja jopa yritysten strategiaa ja brändiä. Lisäksi menetelmää käytetään myös yhteiskunnallisten ilmiöiden tutkimiseen ja ymmärryksen lisäämiseen erilaisten ryhmien välisistä jännitteistä ja ratkaisujen löytämiseen tällaisten jännitteiden purkamiseksi.
Yleensä perhekonstellaatio toteutetaan ryhmäterapiana, eli silloin osallistut konstellaatioryhmään, joka voi kestää päivän tai useita päiviä. Jokainen voi vuorollaan tehdä oman konstellaation, jolloin muut toimivat apuhenkilöinä eli edustavat perheesi jäseniä – tai niitä ihmisiä, joita ohjaaja näkee hyväksi ottaa konstellaatioon. Sen lisäksi, että menetelmä auttaa tunnistamaan monenlaisten ongelmien alkusyitä, se auttaa löytämään ratkaisuja.
Konstellaatio muistuttaa hieman psykodraamaa, mutta ilman ”draamaa”. Työskentely on hiljaista, jopa hidasta ja herkkää ja meditatiivista. Tämä mahdollistaa, että voidaan tunnistaa pinnan alla olevat oikeasti tärkeät emotionaaliset kokemukset. Konstellaatio voidaan tehdä myös yksilösessiona, eli silloin tulet yksin terapeutin luokse ja hän käyttää apuna erilaisia symboleja, kuten tyynyjä, joiden avulla konstellaatio tehdään.”

(Lähde: Perhekonstellaatio Dialogi-instituutti)