Jäsenkriteerit

Yhdistyksen nimi on Sosiaalialan korkeakoulutetut Talentia Kanta-Häme ry. Yhdistyksen kotipaikka on Hämeenlinnan kaupunki ja sen toiminta-alueena Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela ja Ypäjä.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi päästä yhdistyksen toiminta-alueella asuva tai työskentelevä henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön yliopistollisen tutkinnon, sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinnon, sosiaalialan korkea-asteen tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan korkeakoulututkinnon, tai vastaavia tutkintoja opiskeleva henkilö.

Jäseneksi voidaan hyväksyä myös henkilö, jolla on edellä mainittuja tutkintoja vastaava kelpoisuus hoitamaansa sosiaalialan tehtävään. Yhdistys voi hyväksyä rinnakkaisjäseneksi henkilön, joka täyttää edellä mainitut jäsenkriteerit, joka toimii tutkimus- tai opetustehtävissä ja jonka edunvalvonnasta vastaa toinen akavalainen järjestö.

 

Jäsenistö

Jäsenmäärä on vuonna 2022

849

Työpaikat

Yleisimpiä työpaikkoja ovat sosiaalitoimistot, päiväkodit, lastenkodit, perhetukiyksiköt, koulukodit, kehitysvammahuollon palveluyksiköt, sairaalat sekä vanhustyön palveluyksiköt.

Muita ”Amalialaisten” työpaikkoja ovat peruskoulut ja lukiot, kasvatus- ja perheneuvolat, ammattioppilaitokset ja –korkeakoulut, kriminaalihuolto sekä sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestöt.