Jäsenkirje

Keväinen tervehdys jäsenille!

Tuleva kesä lähenee ja kainuuseen on luvassa monenlaista tapahtumaa. Työhyvinvointi on tärkeä asia ja etenkin lomalla tulee nauttia ja päästä irti arjen kiireestä. Haluamme tukea jäsenten työhyvinvointia pienellä rahallisella avustuksella, kun käyt Kainuun kesätapahtumissa ajalta 1.6-31.8 (kulttuuri/liikunta). Hyvitämme kuittia/kuitteja vastaan 20€/jäsen (maksetun summan tulee olla vähintään tuen verran). Lähetä kuitista kuva tai kopio sekä tilinumerosi 1.9 mennessä yhdistyksen sähköpostiin kainuu@talentia.fi. Hyväksyttyjä tositteita vastaan maksamme tuen syyskuun aikana.

Pohjoisten yhdistysten alueseminaari tulee jälleen!
Tänä vuonna järjestämisvastuussa oleva Talentia Lappi ry kokoaa jäsenet Keski-Pohjanmaalta, Kainuusta, Pohjois-Pohjanmaalta sekä Lapista 8.-10.9.2023 Muonioon! Talentia Kainuun jäsenille on varattu 20 paikkaa, joten ilmoittaudu jo tänään.

Mikä: Pohjoisten alueyhdistysten (Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Kainuu ja Keski-Pohjanmaa) jäsenet kokoontuvat yhteen yhteiseen alueseminaariin noin joka toinen vuosi. Järjestämisvastuu vaihtuu alueittain ja tänä vuonna järjestämisvastuussa on Talentia Lappi ry.
Koska: 8.-10.9.2023
Missä: Muoniossa, Harriniva Adventure Resortissa. Lisätietoja Harrinivasta: https://harriniva.fi/fi/3-eramaahotellia/harriniva-adventure-resort/

Osallistumismaksu: Alueseminaarin osallistumismaksu on 80 euroa/hlö, sisältäen matkat, majoituksen joko mökkimajoituksessa tai kahden hengen huoneissa Harriniva Adventure Resortissa sekä ruokailut Harrinivassa ja alla olevan ohjelman.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna viimeistään 16.6.2023 Talentia Kainuu ry tilille:  FI41 57600 3201 68270

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin kainuu@talentia.fi 5.6 klo 24.00 mennessä ja maksamalla osallistumismaksun viimeistään 16.6.2023.

Ilmoitathan seuraavat tiedot:
Nimi
Sähköposti
Mahdolliset allergiat (ruokailuja varten)

Ensisijainen toive majoituksesta: 2 hh huone, mökki (4-5 henkilö), ensisijaista toivetta ei voi varmuudella luvata. (Valinnaisesti 1 hh, jos haluaa, mutta ilmoittautuja maksaa erotuksen itse 38 e/yö).

Lähtö Kajaanista junalla Ouluun, josta loppumatkan matkaamme bussilla yhdessä Keski- Pohjanmaan ja pohjois- pohjanmaan kanssa Muonioon. Tarkempi matka-aikataulu ilmoitetaan seminaariin ilmoittautuneille.


Ohjelma pääpiirteissään:

Perjantaina saapuminen ja majoittuminen Harrinivaan klo 18.00 mennessä. Yhteinen illallinen klo 18.00, jonka jälkeen saunomista, tutustumista ja yhdessäoloa.

Lauantaina aamupäivästä kokoonnutaan kuulemaan ja keskustelemaan teemalla työhyvinvointi: puheenvuoro Muonion kunnanjohtaja Laura Enbuska-Mäeltä sekä etäyhteydellä Johanna Linner-Matikan luento (1 h) teemasta Traumainformoitu työote työhyvinvointia tukemassa. Lisäksi mukana pohjoisen alueasiamies Kari Matela sekä puheenjohtaja Jenni Karsio tuomassa ajankohtaiset terveiset emoTalentiasta.
Lauantai-iltapäiväksi siirrymme huolehtimaan omasta hyvinvoinnista yhteisen ulkoilun merkeissä ruskasta ja Muonion tunturimaisemista nauttien Harrinivasta Olokselle suuntaavalle kesäretkeilyreitille. Päivä päättyy lämpöisiin löylyihin ja yhteiseen illalliseen. Perinteeksi muodostuneet leikkimieliset alueseminaari-olympialaisetkin järjestetään päivien lomassa. Näistä lisätietoja ilmoittautuneille myöhemmin.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen kotimatkalle lähtö.


————————————————————————————————————————–

Hei, olethan huomannut että Talentialla on käytössä mobiilijäsenkortti, jonka avulla saat hyödynnettyä paitsi talentialaisten omia jäsenetuja, myös lukuisia Akavan yhteisen Member+ -palvelun etuja. Member+ -palvelu on integroitu Talentian jäsenkorttiin, joten käyttäessäsi mobiilijäsenkorttia sinun ei tarvitse erikseen kirjautua palveluun.

Mobiilisovelluksesta löytyy sähköisen jäsenkortin lisäksi Talentian ajankohtaiset uutiset, tapahtumat ja blogit. Jos sinulla ei ole käytössäsi älypuhelinta, voit tulostaa itsellesi jäsentiedoistasi paperisen jäsentodistuksen. Vaihtoehtoisesti voit tilata todistuksen itsellesi osoitteesta jasensihteerit@talentia.fi.

Näin asennat mobiilijäsenkortin:
– Lataa mobiilijäsenkortti puhelimesi aloitusnäytölle osoitteesta https://app.talentia.fi
– Paina selaimen oikeassa yläkulmassa olevaa valikkoikonia tai klikkaa jakonappia selaimen alareunassa.
– Klikkaa valikon listasta: ”Lisää kotivalikkoon” Sulje selain ja avaa sovellus puhelimesi kotivalikkoon ilmestyvästä Talentia-ikonista

————————————————————————————————

Olethan muistanut päivittää jäsentietosi Talentian verkkosivuille. Kirjaudu pankkitunnuksillasi Talentian sivuille https://www.talentia.fi/oma-profiili/ ja päivitä jäsentietosi. Opiskelunsa päättävät opiskelijajäsenet saavat Talentiasta pienen valmistujaislahjan kun käy päivittämässä valmistumispäivän  omiin tietoihinsa,  lisää asiasta talentian verkkosivuilla https://www.talentia.fi/jasenyys/opiskelijalle-ja-pian-valmistuvalle/valmistuvan-tarkistuslista/

——————————————————————————–

Aurinkoisin terveisin 

Talentia Kainuu ry