Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit 2018

Talentian liittovaltuuston opiskelijavaalit 2018

Talentian liittovaltuuston opiskelijajäsenet valitaan vaaleilla keväällä 2018. Vaalien äänestysaika on 15.5–31.5.2018 ja vaalien tulos julkaistaan 15.6.2018.

Talentian opiskelijajäsenet voivat asettua ehdolle ja äänestää liittovaltuuston opiskelijavaaleissa. Juuri nyt on meneillään ehdokkaaksiasettumisaika. Ehdokkaaksi voi asettua lähettämällä ehdokasasettelulomakkeen viimeistään 15.4.2018 Talentian toimistolle. Lisätietoja opiskelijatoiminta@talentia.fi.

Huom! Ehdokasasettelulomakkeessa pyydettyjen ehdokkaan asettajien tulee olla Talentian opiskelijajäseniä!

 


Kolme tärkeää syytä lähteä ehdolle liittovaltuustoon

1. Pääset vaikuttamaan sosiaalialan asioihin

Talentian ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenistä koostuva, vaaleilla valittu liittovaltuusto. Liittovaltuuston kausi on kaksi vuotta. Liittovaltuustossa olet mukana päättämässä mm. Talentian pitkän aikavälin strategioista, järjestön puheenjohtajasta ja hallituksesta sekä toiminnasta ja taloudesta. Liittovaltuusto linjaa, missä asioissa liitto vaikuttaa

2. Saat uusia kokemuksia ja verkostoidut jo opiskeluaikana

Talentian liittovaltuustossa tapaat ne alan tärkeimmät tyypit ja voit rakentaa tärkeitä verkostojasi jo ennen työelämään siirtymistä. Liittovaltuusto koostuu Talentian alueyhdistysten muodostamien vaalipiirien 52:sta edustajasta ja 4:stä opiskelijajäsenistä. Opiskelijajäsenten vaalipiiri kattaa koko Suomen. Opiskelijajäsenet pohtivat omia linjauksiaan usein yhdessä ennen kokouksia, jotta varmasti myös opiskelijoiden ääni saadaan kuuluviin.’

3. Pääset hotellimatkalle ja saat hyvää ruokaa

Talentian liittovaltuusto kokoontuu kahdesti vuodessa Helsingissä tai Helsingin lähettyvillä, kerran keväällä ja kerran syksyllä. Kokoukset ovat yhden viikonlopun mittaisia ja matkakulut korvataan valtuustolaisille. Majoitus tapahtuu hotellissa kahden hengen huoneissa. Myös kokouksen ruokailut ja kokousviikonlopun lauantai-illan ohjelma kustannetaan puolestasi.

Älä enää mieti, vaan lähde rohkeasti mukaan! Aikaisempaa kokemusta järjestötoiminnasta tai kokouskäytännöistä ei tarvita.

Tulosta, täytä ja lähetä ehdokasasettelulomake viimeistään 15.4.2018.

>> Tulosta ehdokasasettelulomake

Jaa sivu