Talentia Etelä-Karjala ry:n jäsenkyselyn tulokset

Talentia Etelä-Karjala ry toteutti jäsenkyselyn tammi-helmikuun vaihteessa vuonna 2023. Kyselyyn vastasi 100 alueyhdistyksen jäsentä. Jäsenkyselyssä kartoitettiin mm. jäsenten aktiivisuutta alueyhdistyksen sekä Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentian verkkosivuilla vierailuun ja sosiaalisen median seuraamiseen. Kyselyn tarkoituksena oli selvittää jäsenten tyytyväisyyttä alueyhdistyksen viestintään ja tiedottamiseen, alueyhdistyksen järjestämiin tapahtumiin sekä koota toiveita tulevaisuuden toimintaa ja tapahtumia varten.  

Viestinnältä toivotaan TIETOA TOIMINNASTA, NÄKYVYYTTÄ JA AVOIMUUTTA.

Vastaajat toivovat alueyhdistyksen viestinnältä tietoa toiminnasta, näkyvyyttä sekä avoimuutta. Tapahtumatoiveissa nousi esille koulutus, virkistystoiminta, matkat sekä alennukset / edut. Toiveet virkistystoiminnasta jakautuvat liikunnan ja kulttuurin kesken. Myös matkoja toivotaan liittyen sekä koulutukseen että virkistystoimintaan. 

Jäsenet toivovat virkistystoimintaa.

Jäsenkyselyn tulokset käsiteltiin hallituksen kokouksessa helmikuussa. Pohdimme ja ideoimme kehittämisehdotuksia toimintaamme kerätyn palautteen pohjalta. Jatkoimme kyselyn tulosten työstämistä myös maaliskuun hallituksen kokouksessa. Korona-ajan väistyessä on mahdollista taas toteuttaa tapahtuma- ja muita toiveita. Myös opiskelijatoimintaan saadaan uutta puhtia uuden opiskelijatoimintavastaavan myötä. Viestintä on jo tehostanut Facebookin ja Instagramin käyttöä. 

Jäsenkyselyn KAIKKIIN tuloksiin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Kiitos kyselyyn vastanneille!