Muut edut ja Member+

Jäsenkortti

Talentian ja Akavan jäsenyyden todiste on jäsenkortti, jonka saat postitse pian jäseneksi liittymisen jälkeen. Kortti uusitaan noin neljän vuoden välein. Esittämällä Talentian jäsenkortin saat lukuisia alennuksia ja etuja. Kortti toimii myös matkavakuutuskorttina. Jos korttisi häviää, voit tilata uuden omista jäsentiedoistasi tai sähköpostitse osoitteesta jasensihteerit@talentia.fi.


Member+

Akavalaisten oma jäsenetupalvelu member+ kokoaa akavalaisille suunnattuja kiinnostavia etuja ja palveluita. Kirjautumalla palveluun näet Talentian jäsenten omat erityisedut.  Member+sivuston sisältö muuttuu kausittain, joten se kannattaa ottaa vakioseurantaan! Tällä hetkellä lomakauden lähestyessä palvelussa on vahvasti esillä matkailuun liittyvät edut. Löydät sivustolta mm. A-lomien lomahuoneistot sekä useita muita matkailuetuja.


www.jäsenedut.fi

Talentia on mukana jäsenetupalvelussa, jonka ansiosta talentialaiset jäsenet saavat yhä enemmän jäsenetuja. Palvelun tuottaja on InMind Production Oy.  Voit saada esim. alennusta majoituksesta tai verkkokauppaostoksistasi – kannattaa tutustua!

Jaa sivu