In EnglishIn English | På svenskaPå svenska | Palaute
Talentia on sosiaalialan korkeakoulutettujen
ammattijärjestö, joka valvoo jäsentensä etuja työelämässä.

Talentia sosiaalisessa mediassaUnable to display content. Adobe Flash is required.


Facebook

Talentialla on Facebookissa oma kaikille avoin sivu, jolla kerromme, mitä Talentiassa on meneillään juuri nyt. Tykkäämällä ja kommentoimalla vaikutat Talentian toimintaan ja saat tuoreeltaan tietoa siitä, missä ja miten Talentia jäsentensä puolesta vaikuttaa. Vinkkaamme tulevista tapahtumista, Talentian jäsenilleen tarjoamista koulutuksista ja muista jäseneduista. Kuvin ja sanoin. Liity seuraamme ja jaa päivityksiä eteenpäin! Tykkäämällä Talentian sivusta saat Talentian päivitykset omaan uutisvirtaasi ja tiedät missä mennään.

Talentia Facebookissa

Puheenjohtaja Tero Ristimäki Facebookissa


Twitter

Talentian uutiset, tiedotteet ja lausunnot julkaistaan Twitterissä (@Talentiary). Puheenjohtaja Tero Ristimäki (@TeroRistimaki) twiittaa lisäksi havaintojaan sosiaalialan areenoilta ja kertoo miten Talentia vaikuttaa. 

Talentia Twitterissä

Puheenjohtaja Tero Ristimäki Twitterissä


Wikipedia

Tietoa Talentiasta Wikipediassa: http://fi.wikipedia.org/wiki/Talentia


SlideShare

Talentia jakaa mm. koulutus- ja tiedotustilaisuuksiensa materiaaleja SlideSharessa.
Talentia SlideSharessa

LinkedIn
Talentian organisaatioesittely löytyy ammatillisesta verkostoitumispalvelusta LinkedInistä hakusanalla Talentia ry tai Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentia ry. Palvelu vaatii rekisteröitymisen.

YouTube
Talentian videomateriaalit löytyvät 
Talentian YouTube-kanavalta

RSS-syöte
Pysy ajantasalla tilaamalla Talentian uutiset, tiedotteet ja blogit  RSS-syötteenä. Näin saat automaattisesti tiedon uusista päivityksistä sivuillamme. Löydät ne sivun vasemmasta otsikkovalikosta.

RSS-syötteen voit tilata sellaisista sisällöistä joiden yhteydessä on oheinen oranssi RSS-kuvake. Syötteen tilaat klikkaamalla kuvaketta.

RSS-kuvake

Miten luet RSS-syötteitä?

Uusimmat selaimet toimivat myös RSS-lukijana. Kun tilaat RSS-syötteen haluamastasi sisällöstä (esim. Talentian tiedotteet), saat ne automaatisesti esimerkiksi selaimesi kirjanmerkki-palkkiin tai sähköpostiisi - oman valintasi mukaan. Jotkut vanhemmat selaimet (esim. Internet Explorer 6.0 ja sitä vanhemmat), eivät toimi RSS-lukijana. Tällöin voit joko päivittää selaimesi uudempaan tai ladata koneellesi RSS-lukijan.

> Lisätietoa ja linkkejä RSS:stä, RSS-lukijoista ja selainten RSS-lukutoiminnosta Wikipediassa


Asiantuntijapäivät

Löydät myös vuotuisen täydennyskoulutustapahtumamme Sosiaalialan asiantuntijapäivät Facebookista ja Twitteristä.

Asiantuntijapäivät Facebookissa

Asiantuntijapäivät Twitterissä
Tulosta sivu